Hilleberg Akto Grön (2019)
High Peak Dallas Twin Comfort Mattress Röd
Outwell Kids Champ Sleeping Bag Lake Blå (2019)

MIN AMBITION

High Peak Kite 2 Tent Pesto/Röd

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Helsport Reinsfjell Superlight 3 Tent grön

JAG VILL HJÄLPA DIG

Outwell Goya Folding Chair (2019)

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Exped Mat Sheet M

LÄS MER

Therm-a-Rest NeoAir Trekker Mat Large Lime
Helsport Lofoten Pro/Superlight 2 Camp Footprint grå
Cocoon Travelsheet Microfiber Twilight Blå (2019)
CAMPZ Replacement Rubber Cord 2,2mm/10m (2019)
Tentsile Stingrå 2.0 3 Person Tent Fresh Grön (2019)
Exped MultiMat Duo
Primus Commuter Mug 0,3l Pale Blå (2019)
MSR Reactor 1L Coffee Press Kit
Petzl Oscillante

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Edelrid Cobra Rope 10,3mm 60m röd-snow

Edelrid Cable Kit 5.0 Via Ferrata Set oasis
Mammut Rider Chalk Bag magenta
Petzl Vertex Vent Blå (A10VBA)
Thule EasyFold XT Loading Ramp Arva Pro 2.80 Probe Orange
The North Face Base Camp Duffel M Hyper Blå/Cosmic Blå

Camp Crest

29.10.2018
Eagle Creek Specter eCube S brilliant blå (2019)
Garmin Fenix 3 Sapphire Grå

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Colting Wetsuits Paddles grön Pieps iProbe II 260

TUBBS Flex VRT XL Snowshoes up to 110kg

Rea! Långärmad tröja. Dam. Parti om 10 st för 199 kr
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Klänning Sommar Svart Strlk XL Beachwear
Fantastisk Fin MASAI Tunika/Blus

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

XLINT 56 3XL BB 2XL klänning marinblå blus svart linne
Kivenst, Klänning, Strl: XL, Mörkblå/Flerfärgad
Klänning Svart Långärmad Svart Strlk 36 (L)

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Ny zizzi-kjol xl

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Vinröd mönstrad blus Happy Holly Lindex stl 44-46 NYTT!!!

Frigolit Ägg - Höjd: - 100 st 4,8 cm nwgxcj20657-Pyssel

Produktnummer: 7543223

Frigolitägg till pyssel, som med fördel målas med t.ex. Plus Color Hobbyfärg, och dekoreras efter egen fantasi. När du målar en frigolit kula, flörtkula eller frigolit ägg, kan du sticka in en blomsterpinne för att i underlätta målningen runtom hela kulan/ägget. Perfekt hemma-pyssel för både gammal och ung!

Höjd: 4,8 cm

100 st per förpackning.

Stenströms, Skjorta, Strl: 38, Vit
Carin Wester, Kjol, Strl: 42, Blå/Vit 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.