Cult Design Orient Festfat Large 28 x 10 cm
Poster - Städer No.16 A4 21x30cm
SENCOR Stavmixer med tillbehör

MIN AMBITION

Poster - My Hero My Soldier My son no.1 40x50cm

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Svetshjälm helautomatisk

JAG VILL HJÄLPA DIG

Mauviel Cook Style kastrull med pip mini stål - 5 cl

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Blommor, handmålad oljemålning 115x90 cm

LÄS MER

Träram i guld innermått 90x120 cm
Spegel i svart, yttermått 108x138 cm
Mediterranean, oljemålning på duk, 50x60 cm
2 matsalsstolar i konstläder vit
Poster Jazz trumpet, 50x70 cm
CUISIPRO OSTHYVEL MED TRÅD
Sagaform Skär/Serveringsbräda Edin Dzemat Liten
SENCOR Stavmixer med behållare Orange
Poster Marthas vineyard, 50x70 cm

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Poster babyfötter, 50x70 cm

Cult Design Polydrop Ampel
Tala Performance Pajform med lös botten 28 x 3.5 cm
Anne Stokes - Immortal flight
2 Rödskapshållare 40,5x6x10,5cm Matta Vide Vit 70X200 CM
Magnetlist verktygshållare

Victorian Orchard 36-delars servis

29.10.2018
Poster ånglok, 50x70 cm
Poster Sjökort Kattagatt Svenska kusten, 50x70 cm

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Poster Bergsklättrare, 50x70 cm Karta över Olofström, Blekinge

Fällbar sittbänk med förvaringslåda beige

poster Svan, moln och måne, 50x70cm
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Poster tre runda stenar, 50x70 cm
poster gammal amerikanare, 100x125 cm

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Fiskars Skärschablon - 3 mixade
Poster målat björnhuvud, 50x50 cm
poster rekord fisk på bil, 50x70 cm

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Poster bubblor, 50x70 cm

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Poster Färgstänk format, 40x50cm

Set 4 & Boch Vivo Voice Double plate of Villeroy nwgxcj19301-Serviser

Produktnummer: 10937668

4pc Plate and Cup SetProduct of Vivo by Villeroy & BochMade of Premium PorcelainIdeal as gift itemSet contains: 2 Double plates & 2 CupsMicrowave and Dishwasher safe

Poster Kaktusar, 50x70 cm
Safety First Fotpall för barn i 2 steg. Barnpall - pall 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.