Handduksställning Paris
vidaXL Mörkläggande rullgardin beige P08/408
Ishink med Dubbla Väggar

MIN AMBITION

Pokalkruka/Skål Champagne

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Vinlåda Presentset

JAG VILL HJÄLPA DIG

Värmeljusstake, hus, stl. 7x7 cm, H: 16 cm, vit, 8st.

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

5.6m Ratchet Tie Down Set

LÄS MER

Väggöppnare med Behållare
Uppblåsbar USA-Hattkyl
Colonial Candle M - Merlot
Tårtdekoration Happy Valentine's
Bokstäver och siffror av trä, inkl. gratis trädisplay, H: 8 cm,
Agora - Ljuslykta - Dödskalle
Hammare, L: 26,5 cm, H: 8 cm, 1st.
Frukostskålar, dia. 10,5 cm, H: 5,5 cm, vit, 6st.
Sparbössa, H: 10 cm, stl. 6x10 cm, plywood, 10st.

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 


vidaXL Förvaringslådor 10 st non-woven tyg 32x32x32 cm svart
Wooden Handle Aluminium Pizza Peel
Spardjur, Ko, hund, groda och sköldpadda , H: 7-10 cm, vit, 4st.
vidaXL Bäddset set 3 delar 200x220/80x80 cm ränder och blommor Male Urinal Bottle Can Be Used Sitting Or Lying Down
Christmas Decorations Storage Bag Polyethylene Grön

vidaXL Eurofence paket 20x1 m stål grön

29.10.2018
Påfågel, skulptur 21*12*7 cm
Julstrumpa i Tyg - Vit - 49 cm

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Rund spånask, dia. 10+11+13 cm, H: 5+6+7 cm, poppel, 3st. Saeco vattenfilter CA6702/00

wolfcraft Silikonborttagningskit 6 delar 4364000

Ramar, stl. 10x10+9x11 cm, innermått: 5x5+3,8x5,6 cm, Kejsarträd
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Stjälkborttagare för Jordgubb & Tomat (Röd)
Measuring Jug Grön
Tårtdekoration Verktyg (10 st)

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Kompakt mini cirkelsåg

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Bright Retro Mini Suitcases x 3 - Wedding / Home Decoration R... Dörrmatta Superman
Julgodis burk i plåt

Ärta 10 frön Blauwchokker st nwgxcj13353-Grönsaker

Produktnummer: 16246273

Blauwschokker är en gammal europeisk ärtsort som ger plantor med vackra mörklila blommor och ärtskidor med ca 8 gröna ärtor i varje skida. Gör sig bra både i rabatten med sina fina blommor eller köksträdgården. 
Direktså mars till juni när jorden är uppvärmd och på en plats där det inte odlats på två år. Håll sådden jämt fuktig. Rensa bort ogräs regelbundet. Plantan blir upp till 150 cm hög. Den kan därför behöva stöd. Plocka av ärtskidorna regelbundet för att plantan ska fortsätta ge skörd.
Det tar cirka 14-16 veckor från sådd till skörd.
Sådjup: ca 3 cm
Plantavstånd: 6 cm
Radavstånd: 80 cm
Placering: soligt

Vintage KARTA GENOUA 1909 80x80 cm
Nature Ståltrådsnät fyrkantig 0,5x5 m grön 6050261 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.