vidaXL Utomhusvägglampa ljusgrå aluminium
Papegoja på pinne
Solcellslampa LED rörelsekänslig

MIN AMBITION

Philips Stavmixer Paket 800W (HR1672/90)

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


GP Moodlite Globe 480

JAG VILL HJÄLPA DIG

Poster modell i höst, 50x70 cm

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Fiskars Trädgårdssåg SW73 Xtract

LÄS MER

Skål Game of Thrones Lannister
Änglavinge trä 9 cm
Philips Hue Startkit Vit Amb E27 (929001200161)
Poster Historic City of Jeddah
Orm "Guld" L 53 cm
Vita (Umage) Willow Vägghängare Dubbel - Svart
Champion Popcornmaskin Retro Small
Champion Kaffebryggare Digital Rostfri
C3 Perkolator Svart 10kp

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 


Dekorationskit Rosa Polka Dot
DELTACO ojordad apparatkabel, 2m, CEE 7/16 - IEC 60320 C7, vit
Bordsduk Ninja
vidaXL Soptunna med sensor 62 L vit Rosbukett Rose
vidaXL Bäddset 3 delar blommor 200x200/80x80 cm marinblå

Ansmann Pannlampa med LED grå och vit 1600-0077

29.10.2018
Plastduk Rund Magenta
ZIPE Citruspress, 25W

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Fun Slush Koncentrat
Intensiv Justerbar LED-Strobe
Dekorplast - Grå granit - 2 m

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Gångmatta Rosa

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

vidaXL Dra-på-lakan 2 st bomull 200x200 cm vit Fiskars Brödkniv 23cm Edge
Popcornbägare Neonrosa Randiga

Kerbl Stängseltråd polytråd Basic m 441598 500 av nwgxcj12324-Verkstadsutrustning

Produktnummer: 16333891

Polytråden Basic från Kerbl är det perfekta valet för att hålla djuren borta från vissa områden och är lämplig för kortare stängsel. Polytråden syns tydligare tack vare den starka färgen vilket förhindrar att djuren oavsiktligt kommer i kontakt med tråden. Polytråden Basic är mycket pålitlig och du kan enkelt kontrollera dina djur vilket är perfekt för roterande bete.

Färg: Vit
Material: Plast och metall
Med 3 trådar av rostfritt ledande material (0,16 mm i diameter)
Längd: 500 m
Brytstyrka: 60 kg
Motstånd: 13,78 ohms
Kontrollerar enkelt boskap
Rekommenderad maxlängd på stängsel: 150 m

Pappersassietter Polka Dot
152cmX229cm Vit Rectangle Polyester Dining Tablecloth Jacquard 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.