10 Sågblad 50x28mm universal för Fein, Bosch, Makita m.fl
Minipetunia Picobella blå 15 frö
Poster 53x158cm

MIN AMBITION

Gold Kneeling Buddha Figurine Gift Idea Statue

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Tavla Canvas 80x80 Marilyn

JAG VILL HJÄLPA DIG

Hemmets hjärta Kakeldekor

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Hjärtformad trä skylt "Många Män"

LÄS MER

Indiskt bord / bänk
Lås
3 hängande lyktor
Lyktor Handgjorda hängande 4 färger
Philips LED Lightstrips Varmvit 5m
Waistsaw - Grensåg - dragsåg - bekvämt handtag 41 cm
Snapsglas, blommor 24 st
5 Par Fresh Soles - Deosula stl 37/38
Roterande Discokula - Magic Ball roterar och pulserar med musike

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 


Handduksställning Vintage
No1 Sagaform Tårtspade Klar
Purepress v-modell
Zebra Toalettsitsdekor

Kylskåpsmagnet

29.10.2018
Miniatyr - Tåg i Trä - 8 cm - 4 delar
wheat field with crows,Vincent Van Gogh,80x40cm

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

GastroMax Provnål 14,5 cm

Ölglas Snoppmätare
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Schuko Strömkabel Schuko Hane - IEC-320-C13 2.00 m Svart
Höst - Canvastavla
Romantic flower

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Champagnehink i Rostfritt

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

HELA 52 FRÖN - Luktärt - mörklila - Enkla Blommor Edge ljusslinga 225cm mässing
Gasdetektor

Poster - Grön växt A4 21x30cm nwgxcj8353-Blommor & Växter

Produktnummer: 8074424

Vacker och romantisk poster med en grön tea planta i vackra färger.

Kombinera gärna flera prints och posters med flera vackra motiv för att skapa vackra tavelväggar.

Print med foto, tryckt på högkvalitativt, obestruket papper som håller länge.

Ram ingår ej.

Storlek: A4 21x30cm

Poster, Affisch, Print, Prints

Severin Äggkokare Automatisk EK3134
vidaXL Fontänpump 50 w 1750 l/h 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.