Zip Påse - Blixtlåspåse med skrivfält - 100 st - 70x100 mm
Tejphållare och tejp - B: 15 mm
Poster Fjäril - Mormonfjäril A4 21x30cm

MIN AMBITION

Poster Fjäril - Graphium weiski A4 21x30 cm

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Poster - Trianglar Rosa A4 21x30cm

JAG VILL HJÄLPA DIG

Väggord - LOVE

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Poster - Bokstaven N 40x50cm

LÄS MER

Poster - Life is short A3 30x40cm
Husnummerbelysning, solcell
Paw Patrol Filt Fleecefilt
Vakuum vinkork krom
Star Trading. Äpple LED Guldfärgat
Ljusdekoration
Cult Design Kub Toalettborste
Väggkapsylöppnare
Väggdekor väggord väggtext Här bor en partypingla!

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Väggord - TABLE RULES STOR

Fjäril poster - tavla - Parantica aspasia cerilla 21x30 cm
Buddha fontän inomhus
Ljusfat Metall
Förkromad plast flexibel 1,5m badrum duschslang 1/2 "x 1/2" Väggdekor/Väggord Hellre lite damm i
Kruka Bubbel 22cm Grå

Poster - Sexy Lips A4 21x30cm

29.10.2018
Solros Giant Grå Striped 10 st frön
Affisch Mini Drottning Kristina

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Tala Spritspåse Extraförstärkt 45 cm
Dammsugarpåsar Voltage 1450EH-180

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Palettblad " Wizard sunset" 15 frö
Tavla/bild med vargar på klippa
GastroMax Rundform Dia 28 cm 1.8 L Svart

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Citatmagnet Vincent van Gogh

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Plåtskylt Camping Husvagn

Julgranskula Blå Victoria nwgxcj7642-Julgranspynt

Produktnummer: 15591710

Julgranskulan är tillverkad av PVC, och det yttre skiktet är klätt i ett tunt lager av aluminium med hög glans. Hängs enkelt upp i julgranen med det guld-glittriga snöret som sitter fast i julgranskulans mässingstopp.

Julgranskulan är 8cm i diameter, och den cirkulära tryckytan är 5cm i diameter.

Färg: Blå

Kylskåpsmagnet med Shakespear citat
Krollilja vit 15 frö 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.