Affisch/Poster Karta över Södertälje 33x48cm
Poster - Lejonhona 40x50cm
Poster - Isbjörn 30x40cm

MIN AMBITION

Poster - Buffel no.2 40x50cm

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Affisch/Poster Doubt Kills Dreams Ord/Text/Skrift 33x48cm

JAG VILL HJÄLPA DIG

Poster - Alfabet No.3 21x30cm

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Poster - Färgglad Kolibri A4 21x30cm

LÄS MER

Poster - Palmkvist no.8 40x50cm
Väggdekor väggord väggtext Never giv up on something that
Poster - YO! 40x50cm
Poster - Elefant Rainbow 21x30cm
Poster - I love Love 21x30cm
Poster - I love Cars A3 30x40cm
Neccesär Hund Flygplan Barn
Väggdekor / väggord Fisk
Poster - Palm färg A3 30x40cm

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 


Poster - Enjoy the little things A4 21x30cm
Poster - WE ARE the WORLD A3 30x40cm
Poster - Maskros liggande 40x50cm
2 rumsavdelare vikskärm vit Väggord - Jag kryper tätt...
Poster - Kaninunge 40x50cm

Poster - Best Friends No.3 40x50cm

29.10.2018
Ampelhängare Kromfohrländer
Poster Fjäril - Eurytides protesilaus A3 30x40 cm

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Tvättkorg smal mörkgrå Poster - Best Friends No.6 40x50cm

Poster - Hope 30x40cm

Primal Elements Icon Candle Skull & Bones
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Poster - Städer 40x50cm
Fågel - H: 7,6 cm - Poppel

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Artline 70 Permanent 1.5 mm - Svart
Poster - #Life A4 21x30cm
LED Ljusslinga - Blått neonljus - 3 meter

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Fat Runt 40cm dekor 1699

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Skrivbok Pappa

LED Strålkastare - Slimmad - Varmvit version 10W nwgxcj7324-Strålkastare

Produktnummer: 1058646

Vra lnglivade, hllbara och hgkvalitativa 10W LED-strlkastare med IP65 r den perfekta ersttningen fr andra strlkastare bde inomhus och utomhus. Producerar omkring 7500 lumen och motsvarar en 1000-watts halogenstrlkastare. P grund av den otroliga livslngden behver du inte tnka p att byta ut strlkastaren, om du i genomsnitt anvnder den 4-6 timmar per dag kan den ge 20-30 rs problemfri belysning. Dessa LED-strlkastare r en mycket vanlig lsning fr att lysa upp en fasad eller i trdgrden. Din nya strlkastare med LED r mycket ltt att installera. Denna lampa r s mngsidig att den kan anvndas fr alla mjliga saker. Mnga anvnder dem i hemmet fr belysning av ett akvarium, som arbetsbelysning, utomhusbelysning eller belysning utomhus av en fasad. Som skerhetslampa kan den automatiskt tndas nr din bil rullar in p uppfarten. Tillverkad av hgkvalitativt aluminium med en kraftig glasfront. Vr 10W LED strlkastare IP65,vilket innebr att de r dammtta och klarar ltta vattenstrlar frn alla vinklar, men br inte anvndas i en pool. Den har en 120 Beam Angle, vilket innebr spridningsgraden av strlkastarens ljus. Det finns p glaset tryckt antalet Watt (Exempel bild 4)

Cinema Lightbox Innova Goods
200 stk. 270x360 mm (H8) BRUN BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.