Julgranskula Grön Leif
Pierre Cardin Bäddset - Påslakanset Chevron 140x220
Nightlife Bäddset - Påslakanset Mosaik Grå 140x220

MIN AMBITION

Julgranskula Rosa Frödrik

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Julgranskula Grön Philip

JAG VILL HJÄLPA DIG

Julgranskula Blå Sofia

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

4Living Bomullsmatta Svart/Vit 60x90 cm

LÄS MER

Knivset 4 delar - display
Insektsnät fönster
Mat för ett liv i balans 9789174170597
Julgranskula Blå Erik
LED-lampa E27, G45, 4W, Varmvit
Trolls Måla Din Egen Kudde Med Päls Pysselset
Schneider Lampdon Lamputtag inf 1-v 2p J BP P-vit
Poster - Tomten och renen 40x50cm
Poster - Jul krans No.4 30x40cm

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Poster - Bob Marley No.3 30x40cm

Poster - Ocean woman No.1 70x100cm
Klaras GI-desserter 9789151850047
Poster - I Love Shawn Mendes No.2 40x50cm
Vinställ - Troll Julgranskula Blå Hugo
Poster - I love Ice Cream No.5 30x40cm

Jamie Oliver Terrakotta Skål Vintage Blå 31 cm

29.10.2018
Poster - But first coffee No.14 40x50cm
Poster - Leon Zezar 40x50cm

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Lykta smide vit Höjd 42 cm Julgranskula Blå Marcus

Julgranskula Rosa Anita

Yankee Candle Clean Cotton Electric Base
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Korvspruta - Rostfritt stål med 5 Liters kapacitet
Poster - I love Justin Bieber Sosa Hjärta/Ram 21x30cm
Väggdekor - Artsblomma Modell 05

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Poster - Kameleont grön 30x40cm

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Emaljskål Mumin Vänner, blå 6 dl från Muurla. Affisch Poster Leopard Djur Målning 33x48
Poster - Bunny woman A3 30x40cm

II Anklewool Wp, Dam, CASC BROWN/BRIC Keen,Elsa nwgxcj6686-Skor


Poster - Dream without fear 40x50cm
Poster - I love Justin Bieber A3 30x40cm 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.