Armskydd Spaltskinn
Hörselskydd Howard Leight Clarity C2
Melitta, Bella Crema La Crema hela kaffebönor

MIN AMBITION

Ljusmanschett med kottar och bär. Röd och grön

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Hörselskydd PELTOR X3-A

JAG VILL HJÄLPA DIG

Pokemon 8-Inch Pikachu Gosedjur Plush Plysch Mjukis 20cm

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Cars 3 Bilar Blixten McQueen Gosedjur Plysch Mjukis 17cm

LÄS MER

2 st NORDIC HOME CULTURE Sydney värmefläkt med/ utan värme,
A Man's gotta do.. Kylskåps Magnet
Rubens barn Rosa nappflaska och napp
1:12 R/C Unimog Feuerw. 100% RTR
Spiderman, kudde
Avengers Captain America Iron-man och Thor pläd filt
Tandborsthållare för Barn - Katt
Tactic, Bä Bä Vita Lamm, Brädspel (SE)
Motorola Babymonitor MBP621

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

babyFEHN Funky Friends Sängmobil

Herrparaply Örn
Poster A3 30x42cm Independence Is Happiness
Poster A3 30x42cm Familjerecept
Poster A4 21x30cm Joy in the Ordinary Väggdekor - Fåglar på kvist #4
Ljusslinga med 80 LED-lampor - 6m, Varmvit

Race Jet Spectra Variant: Vänster

29.10.2018
Månadsängel i glas - Juni
Poster A3 30x42cm Marmor New York

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Poster A3 30x42cm Cheers! Vit Race Jet 360 Variant: Vänster

Melonskalare + fruktskopa

Tesil Mr Tea & Kaffe kompien
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Poster A3 30x42cm Secrets
Tavla Bästa Vänner Gin/Tonic

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Julgranskula Grön Linda
Poster A4 21x30cm Pannkakor
Väggdekor/Väggord Everything happens

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

4Living Ullmatta Halti 140 x 200 cm Blå

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Julgranskula Rosa Oskar Race/NOR Zoom
Julgranskula Blå Ella

Monopoly: Lord the Rings Edition Brädspel Trilogy of nwgxcj5976-Leksaker

Res tillsammans med Frodor och The Fellowship och tag över områden i Middle-Earth i denna specialutgåva av det klassiska Monopol, Monopoly: Lord of the Rings Trilogy Edition

Samla kraft när du rör dig in och ur dessa territorier, bygg högborgar och fästningar för att säkra dina områden. Du kan till och med ta hjälp av reliker som The Staff of the Wizards. Bli den mest kraftfulla spelaren genom hela Middle-Earth för att sluta som segrare. Innehåller 6 st. Lord of the Rings samlarfigurer/pjäser.

  

Antal spelare: 2-6 spelare

Speltid: 60 min

Ålder: 8

Utgivningsår: 2017

Regler på: Engelska

Ljusstake Blomma krämvit/svagt rosa
Tuff prydnadskudde Dizzy 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.