Stay GREEN, Grön
Chelseaboot grön, Grön
Oströdskap 5-delar

MIN AMBITION

EMMA Chelsea bordo, Bordeaux/vinröd

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Whiskyset 6 whiskyglas + karaff whiskey

JAG VILL HJÄLPA DIG

Fingerskydd mot kniv- Shar·X

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Galantis elastic Svart, Svart

LÄS MER

Wrangler, Miwouk, Man, Cognac
Putsduk Mikrofiber Blå, rengöring av glasögon, mobil, skärmar
( Handduk ) 50x70cm Audi
Lampett vägglykta båge smide 2-p lykta ljuslykta väggljusstake
Skosnören - Stylish sneaker mönstrade 130cm, Brittiska flaggan
Vinluftare/Dekantör
Beetroot Round (Lila)
Tomte Stolsrygg - Jul dekoration 4st
Magneter Fruktmotiv Magnetset

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 


Moscow 11 Variant: Vänster
Bliz Active Velo XT Smallface Vit / Blå
Abilica FoamRoller, lila
Hörselkåpor ZEKLER 412RDH Crocs Classic Clog K, Pool
Hörselskydd PELTOR Optime IP3E

Poster - Afrika giraff ram 70x100cm

29.10.2018
My Baby Love, Hög stol i trä
Rubens barn Cutie Karin

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Tårtspade - få den perfekta biten!

Taiyo, LandShark 1:16 – 2.4G RTR
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Alga, Bondespelet (Svensk)
Personlig alarm

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Kids Concept, Gunghäst, svart/vit
DNAmic Primary Long Tights, Deep Teal Logo
Poster A3 30x42cm Silence

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Poster A3 30x42cm Emoji WiFi

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

2x Toalett Symbol WC Spritspåsar 100st
Poster A3 30x42cm Chocolate Popsicle

Retro i med 3D relief, 20x30 cm, "CANDY" tavla metall nwgxcj5657-Skyltar

Produktnummer: 14224667

Plåttavla med retromotiv "CANDY", 20x30 cm, producerad med en teknik för att få 3 dimensionellt (relief) tryck. Skyltarna tillverkas av 0,5 mm tjock plåt som garanterar hög styvhet och en lämplig vikt. Kanterna är invikta runtom för att ge extra stabilitet och hörnen är rundade. Förborrade hål för enkel upphängning. BILD 2 visar 3D relief och invikta kanter sett från baksidan, BILD 2 är en exempelbild och den är inte identiskt med produkten.

Kvalitetsprodukt av varumärket Nostalgic-Art Merchandising tryckt och stansat i Tyskland, giltig streckkod (EAN) finns på baksidan, i de fall motiv/text är tillverkat på licens av annat varumärke framgår även detta på baksidan.

Tavlans mått 20x30 cm

Poster A4 21x30cm Heart Dreamcatcher
Aromalampa i Keramik Fågel Vit 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.