Svanefors Löpare 40x140 lila
Poster - Flamingo Heart 40x50cm
Julgranskula Röd Mattias

MIN AMBITION

Body Bambu, Vit

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Body, Vit Rosa

JAG VILL HJÄLPA DIG

Tefal Expertise Stekpanna 28 cm

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

LEGO Batman Pyjamas blå

LÄS MER

Paw Patrol Nattlinne lila
Skylt i trä, Wooden deco, Love story
Pyjamas Bambu, Rosa
Batman Pyjamas vit
PJ Masks Pyjamas fuchsia
Poster - Palmkvist no.8 30x40cm
Barnvagnshänge Dinglis med text : RÖR MIG INTE!, Gepard
Lindbergh Skjorta, Svart
Only & Sons - onsAlfrödo Manderine Shirt, Svart

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Oscar of Sweden Orangerutig Skjorta

Oscar of Sweden Beige Skjorta Med Blommigt Print
RVLT/ Revolution Eik skjorta, Brun
Pennhållare
Frank Dandy Bamboo Hip, Space Orange Ochre

Vila - Vicomi 3/4 T-shirt, Offvit

29.10.2018
Vildvuxet : mat och huskurer från naturen 9789174246612
Love is blå, Golden moment

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Väggdekor - Kaffekoppar Gustav Printed skjorta, Flerfärgad

Poster A4 21x30cm Coffee Dark Side

Scholl Rio WG AD Röd
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Poster - Världskarta Detaljerad 40x50cm
Glasplakett - Min vän
Fireman Sam Gummistövlar blå

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Bakform i silikon (Grisar)

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Bamse, Gosedjur, 40 cm ONLY Carmakoma Alima skjorta, Gul
Minimjukdjur Babblarna, Tut (bilen)

Elektrisk startmotor Modelcraft 550 15-46-nitromotorer inkl. Motorkonverteringsplatta Passar till nwgxcj3672-Hushållsapparater

Med elstartern 550 kan du enkelt och bekvämt starta förbränningsmotorn. De två dockningsstationerna för starteraxeln gör det möjligt att starta förbränningsmotorn på optimalt sätt.
Poster - Sosa girl 30x40cm
Poster - Parfymflaskor liggande 40x50cm 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.