Soya - Majarose 1, Gul
Only - onlShine LS Top, Svart
Ölsejdel - Biran eller bruden

MIN AMBITION

Julgranskula Blå Hanna

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Vila - Vilucy LS Foil Shirt, Svart

JAG VILL HJÄLPA DIG

Julgranskula Grön David

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Vila - Vistasia Lace Top, Vinröd

LÄS MER

Vila - Vivette 3/4 Top, Mörkblå
Soya - Sue 22, Grön
Soya - Felicity 169, Vit
Vila - Viabilina LS T-shirt, Orange
Carmakoma Lavender blus, Off vit
Handvävd löpare "Grön"
Only - onlUma LS Crochet Top, Mörkblå
Only - onlLuna SS Snake T-shirt, Vit
Whyröd Royale skjorta, Blommig

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Gustav Frills blus, Grön

Väggdekor - Gitarrspelare
Second Female Lymia kjol, Svart
Svanefors Löpare 35x120 svart
Dumma mig Despicable Me Filt, fleecefilt - 3 olika färger, rutig SDS Plus Borrsats. 8 storlekar
Julgranskula Grön Britt

ANYA NELSON Badrumsmatta Rund 70cm Marinblå

29.10.2018
Body Bambu, Grön
Nallar, All you need is love

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Shimmer and Shine Kortärmad pyjamas rosa Vaiana/Moana Badponcho Badhandduk Poncho 120*60 cm

Edith Blandare Hög Krom

Snoopy Pyjamas fuchsia
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Poster - Ananas 40x50cm
Oscar of Sweden Kortärmad Linneskjorta Med Brun Ruta Skjorta
Minimum folk skjorta, Grön

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Amerikansk rörtång 18",400mm. Max gap= 65mm

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Craft Active Run Wind Set, Dam, Grön Kids Concept, Jacquardfilt, Edvin, rosa/vit
Väggdekor Pussmunnar

Airam Oiva LED-lampa, E27, 25W, 250 lumen, 3000K va ger 3,5W nwgxcj3353-Lampor

Produktnummer: 11685817

Oiva LED är Airam’s mest prisvärda sortiment. Ljuskällornas livslängd är på 15 000 timmar och de kan tändas/släckas mer än 300 000 gånger.

Färgtemperatur 3000K varmvit.
Ej dimbara.

Effekt ljuskälla: 3,5
Lumen: 250
Spridningsvinkel: 300
Sockel: E14
Belysningsfärgkategori: Varm
Brinntid: 15000

Majas Cottage Skärbräda Kärlek & Fika
Tretorn Charlie Gummistövlar, Rosa 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.