Video/ström-kabel, 1xström ha - ho & 1xBNC (MM-82D)


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
DELTACO Grenuttag med 10xIEC C13 uttag, 1xIEC C14, amp.meter, sv

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Gastromax Mixa Line rörskålset 1,5+2+3 L
Xavax Dammsugarpåse Mi 02Box4

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster - Fisken nemo 21x30cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster - LOVE Rainbow No.1 21x30cm
Poster - Du är det finaste jag har älskling 30x40cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
EGLO Taklampa Tarbes D17,5 cm kopparfärgad 94193

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Lagerhylla 5 hyllplan 70 kg

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Blommor kollage 40x50cmPoster - Love lips 40x50cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Appearance of Saint Peter to Saint,Francisco de Zurbaran,50x40cm
Poster - Vilda djur barn 21x30cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
HiWatch HD DVR, 4 kanaler, HDMI/VGA output upp till 1080p, H264+

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. DeWalt Tillbehörssats 109 delar (DT0109-QZ)
90x120cm, oljemålning på duk i rasa
ProPlus inspektionslampa 3 W COB + 0,5 W LED 440052

På tisdagen godkände ministerrådetPoster - LOVE svart fade in 40x50cmbasicXL Dammsugarpåse Kärcher 2101 (BXL-52852/P)Athlet Magnetisk bitshållare (1430 09N) den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Coffee Maker
Oregon Termo,hygrometer sensor RAR503

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenKönig Trådlös fjärrkontroll för SAS-ALARM-300-serien (SAS-ASRC30 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

T-Kapsel Förvaringsbehållare