Island: Curse of Vul-Kar Brädspel Fireball The nyhgox5981-Leksaker

Julgranskula Grön Matilda
Poster A4 21x30cm Just Like The Alphabet
Julgranskula Blå Eva
5 dekorativa cirklar i olika storlekar att fästa på vägg, vita
Julgranskula Röd Carina

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Julgranskula Rosa Henrik
Affisch Poster Tax Dachshund Hund Hundras Målning 33x48

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Skylt i trä, Wooden deco, Bonusmamma

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Bäddset - Påslakan Noshörningar Rosa Spjälsäng
Knivställ - circus Knife Tower's Set

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.

Väggord - Vad vore jag utan dina andetag STOR
Vampyrtänder, Iskubsform
Poster - But first coffee No.8 30x40cm
Väggdekor - Härliga blommor
Julskydd till vinflaska!

Diskussionen om varför Android-telefoner har en liten haka nederst på framsidan har fått en officiell motivering från Huawei.

Poster - Im a super hero No.1 21x30cm
Poster - Sköldpadda no.4 21x30cm
Poster - Häst no.1 21x30cm

Den en gång så lovande hörlurstillverkaren Bragi meddelar nu att de helt slutar tillverkar hårdvara, och fokuserar på att licensiera AI istället.

Trots tidigare rapporter om att personal flyttas från bilprojektet Titan har Apple nu värvat ytterligare en profil från elbilsikonen Tesla.

Köksrödskap, sil och tång i ett olja fritering laga mat köket

Skisser på kameralösningen i nästa Iphone

Poster - Grön växt Maspalomas No.3 70x100cm

Det har tidigare ryktats om att nästa Iphone ska använda en kamerakvadrat, men nya skisser spekulerar om en alternativ lösning för kameran.

Poster - I´m sorry No.8 30x40cm

Kod i Android-versionen av Apple Music pekat mot att den strömmande tjänsten snart kan funka på Chromecast.

När Apple jagar nya intäktskällor skapas också nya risker för användarna. Hur mycket kommer framtidens Apple att pocka på vår uppmärksamhet i form av pushnotiser och reklam?

Poster - Ballerina handmålad 40x50cm
Stående skylt i trä med text "Coolaste tjejen i stan"

Sony slår ihop avdelningar för TV, ljud och mobiler till en, och kan på så sätt maskera hur dåligt det faktiskt går för den mobila avdelningen.

Island: Curse of Vul-Kar Brädspel Fireball The nyhgox5981-Leksaker

Välkommen till Fireball Island

Du kanske har hört historier. Du kan ha besökt den när du var yngre. Kanske såg du även ett eldboll förkrossa en medresenär i ett helvete av skräck som gör dig rädd för att stänga dina ögon på natten. I oavsett fall, välkommen tillbaka! 

Verkar inte bättre än att Vul-Kar inte tyckte om att få sin pärla stulen tillbaka när det begav sig, så det har på ön uppkommit ökade vulkaniska utbrott, en explosion i ormars tillväxt, i vilda tigrar, och av stora svärmar av bin. Men oroa dig inte. Vi har de bästa av människor som just nu arbetar på det.

Starta din dag vid helikoptern. Var noga med att underteckna kontraktet, som juridiskt förpliktar dig att ta ögonblicksbilder över ön. Du kommer följa längs de många vägarna och undvika risker hela tiden. Det positiva är att du får dock behålla alla skatter du lyckas hitta.

Fireball Island: The Curse of Vul-Kar är en restaurering av det klassiska 1986-spelet Fireball Island, med en unik 3D-ö och en massa kul-rullande! Den här nya versionen har en ö som är ännu större än originalet (och ändå passar i en mindre låda) och mer kulor. Det är ett fartfyllt spel för alla gamer’s med barnasinnet i behåll. Spelet är för 2-4 spelare (5 med en expansion) och spelar på ca 30-45 minuter. Ett smidigt kortspel ersätter den slumpmässiga tärningen och alla förflyttningar från originalet och samlandet av alla de ny skatterna erbjuder många intressanta val för spelarna.


Antal spelare: 2-4 spelare

Speltid: 45-60 min

Ålder: 7

Utgivningsår: 2018 (org. 1986)

Regler på: Engelska

Poster - Dont grow up it´s a trap blå 40x50cm