Lost Ink LIBBY STRAPPY MID - Sandaletter - burgundy


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
LAB Klassiska pumps - safron

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Lost Ink TIFF CURVED CUT STILETTO - Klassiska pumps - grön
lilimill OXA - Cowboy- / Bikerstövletter - nero

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenL'INTERVALLE TEEVA - Klassiska pumps - purple Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt L'INTERVALLE DALTON - Stövletter - brun
LK Bennett NEW SLEDGE - Klassiska pumps - navy

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Lost Ink GIGI PADDED - Platåstövlar - vit

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Le Temps Des Cerises BASIC - Sneakers - sky blå

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Lost Ink Wide Fit WIDE FIT ALIA CUT AWAY COURT - Klassiska pumps - rödMaripé Stövletter - cocovhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Les Tropéziennes par M Belarbi LALIE - Cowboy- / Bikerstövletter - noir
Marco Tozzi Klassiska pumps - merlot

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Marco Tozzi Ankelboots - dune

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. mint&berry Ballerinaskor - blå
Lamica PASQUALINA - Klassiska stövlar - seta nero/brummello nero
mint&berry Stövletter - dark blå

På tisdagen godkände ministerrådetMarc O'Polo Slip-ins - navyMadden Girl JELSEY - Klassiska pumps - rose gold glitterMA&LO FRIDA - Stövletter - amalfi bordeaux den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Miss Selfridge TARA - Sneakers - vit/rosa
Mis Pepas Klassiska stövlar - conac

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMother of Pearl FLETCHER - Slip-ins - vit anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Lamica QUAL - Stövletter - nero