Hårspänne SVART sammet 80-tal


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Läder Messenger Bag

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
DKNY plånbok
Nightmare Catcher Pin.

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenÖRN HARLEY DAVIDSON NYTT TYG MÄRKE !!!!! Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Svenskt Tenn Josef Frank väska Under Ekvatorn
H.I.S Snörstövletter - camel

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Börs i retrotyg retro portmonnä plånbok retrotextil

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Plånbok Tommy Hilfiger

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Asics Tiger LYTE-TRAINER - Sneakers - mid grå/vitAigle VENISE BOTTILLON - Gummistövlar - marinevhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Pashmina, Pashminasjal, Blå/Rosa/Grön/Gul
ASICS GEL-RESOLUTION 7 - Multicourt-skor - papaya/vit

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Bershka Sneakers - vit

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Columbia MARAGAL MID WP - Vinterstövlar - elk/röd canyon
Sjal 100 % Pashmina beige grön o erise
Clarks ORINOCO SPICE - Snörstövletter - camel

På tisdagen godkände ministerrådetDiadora Sneakers - burnt olive/vetiver/woodsmokeDC Shoes PURE - Skateskor - navy/khakiDorothy Perkins ELECTRA - Klassiska pumps - navy den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Espadrij l´originale PANTOUFLE TRESÉE - Tofflor & inneskor - gris
Gabor Snörskor - whisky/cognac

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenHavaianas TOP STRIPES LOGO - Badsandaler - sand grå anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Fingerman, Skinnhandskar, Strl: 7 1/2, Mörkgrå