GANT, Kavaj, Strl: 32, Grå


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Ascot, Fluga, Vit, Siden

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Caterpillar, Jeans, Strl: 34/32, Mörkblå
Shorts från Sweet sktbs strl. 28

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenACNE-kofta Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Polo Ralph Lauren, Shorts, Strl: 32, Rosa
Our Legacy, Shorts, Strl: 48, Beige

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Kabom, Kavaj, Strl: L, Svart, Ull

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Sweet Sktbs, Jeans, Strl: 36/32, Svart

Försäkringskassan: Regeringen underskattar GANT, Badbyxor, Strl: L, Blå/SvartNY, Filippa K, stl M, Badshorts, herr, svart, M Liad Boardshort, ord pris 950vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Acne Studios, Kostym, Strl: 46/48, Drifterp J MO AW13, Svart, Ull/Mohair
GANT, Badbyxor, Strl: M, Beige/Blå

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Polo Jeans Company Ralph Lauren, Kofta, Strl: L, Svart/Flerfärgad

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Svarta Hestra Skinnvantar strl 10 (även strl 9) Vantar Handskar
Tommy Hilfiger, Kostym, Strl: 46, Mörkblå, Ull
Löshår, Clip-in

På tisdagen godkände ministerrådetDiadem - Stora rosor (Ljusrosa)halsduk, vintage,60 tal,oanvänd herrhalsduk i ylleMonki plånbok myntplånbok guld den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Betty Boop Long Blå Hearts Plånbok.
Ceannis plånbok. Ny

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoncho anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Hugo Boss, Kavaj, Strl: 56, Grå/Blå