Flanell skjorta Erla of Sweden stl 45/46


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Anorak, Strl: M, Brun, Skinn

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
WHYRED, Skjorta, Strl: 46, Blå
Our Legacy Sweatshirt Gråmelerad Medium

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenWHYRED, Tröja, Strl: L, Mörkblå, Ull Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Hood - Huvtröja JH003, marin/röd, storlek XS
Lyle & Scott, Pullover, Strl: S, Svart

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Galliano Skjorta Stlk XXL Multifärgad Ormskinn Pyton Orm Unik Designer Italy

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Brooks Brothers, Buttondown-skjorta, Strl: 41, Ljusblå

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Filippa K Man, Huvtröja, Strl: S, MörkblåTiger of Sweden zip hoodie Svhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
ACNE STUDIOS - svart skjorta - strl 54/XL
Zara Man Basic, Kavaj, Strl: XL, Blå

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Champion, Huvtröja, Strl: XXL, Vit

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. B&C, Huvtröja, Strl: XL, Mörkblå/Beige
Ermenegildo Zegna, Skjorta, Strl: 42, Ljusrosa
Riley, Kavaj, Strl: 44, Slim fit, Svart, Ull/Polyester

På tisdagen godkände ministerrådetGANT, Kavaj, Strl: 48, Svart/Mörkblå, LinneJeans från Dressman stå. 44-30Sammetskavaj svart strl 50 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Kavaj svart i 100 % ull st L
Selected Homme, Kavaj, Strl: 46, Blazer, Grå

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenRose & Born, Kavaj, Strl: 56, Marinblå, Ull anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Emporio Armani, Skjorta, Strl: 42, Svart, Bomull