Shineth Tradings Bonsai-startkit


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Planteringslåda i bambu med nylonfoder 3 st

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Droppbevattningssystem
Spotlight, pro-modell

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLampa från Ikea Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt 100st fröer frön Kiwi
MICROGREEN broccoli 700g VINTERODLA vinterodling skott mikroblad micro gröns

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Rullgardin randig brun 90 x 150 cm transparent

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Vindflöjel gevär

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Tupperware Muffins formTupperware termosvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Hemtex, Underlakan, Svart/Vit, Bomull
LEGO TECHNIC - 8251, 8252, 8255, 8430

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
LEGO NEXO KNIGHTS ~ 70325 ~ Infernox Fångar Drottningen ~ Komplett

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Lego 3366, City, 5-12, Satellitramp, utgivningsår 2011
Linnelakan för en dubbelsäng. Kingsize
LEGO City Tåg Fordon från set 60198, nya, 2 st fordon

På tisdagen godkände ministerrådetBaby Born - Interactive Sister DollLEGO Star Wars 75121 Imperial Death Trooper - helt nytt / oöppnat!Lego Legobitar Shell Hjul Dörrar Fönster Plattor mm 1,3 kg den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Tennsoldater
Krig action fordon, tanks, jeep, båt och helikopter. Välbehållna!

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLeksaksgevär. Nerf, N-strike Elite "Stryfe" anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Lamptillbehör, Lampskärmsförstärkare, Vit