Bosch kantfräs GKF 600 Professional.


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Lowara pumpar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
HILTI bits
Makita batteri 18V 3,0Ah med indikator. Momskvitto och garanti. Nytt

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBrand yxa röd som ny Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Ventiler som blivit över
Trebema kalklösare Aqua 2000

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Nytt bosch 12v batteri 2,5Ah Li-Ion

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Luna Bitssats med 14 delar Torx

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Solid Gear Strl.44BADRUMSFLÄKT FRESH INTELLIVENT SKY DESIGN VIT NYvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
20 mm Försänkare HSS. Chamfering tool.
Bäddset babblarna me&i

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
8st Tavlor med Möss & Hjärtan - se beskrivningen

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Odd molly överkast 260×260
Gängsnitt UNF 4x 48 HSS ANSI B1.1
Fin lampa.

På tisdagen godkände ministerrådet2 Nya Lampskärmar La Plata Tyget från Svenskt Tenn Josef Frank100 st frön minitomater tomat50st frön Stora vattenmeloner Vattenmelon den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Ett fint gammalt solur
Påslakan vintage tyg stora blommor brun nougat latte retro 70 tal

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenKUDDE, PRYDNADSKUDDE, 1900-talets första hälft. anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

DIAMANTKAPKLINGA FERAX 125 MM