H-V 1936-10 Calle Brisson..Towern..Mode Klädmode


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Husmodern 1983-51-52 C Häggkvist.Stenmark.Diana.Welch.Wiese

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
John F. Kennedy JFK Combo 1964 & 2017 USA förstadagsbrev
Sibirisk Lärk - Trall 28x120 mm - 99 meter

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenFoder oljad Ek 12x56x1000 mm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Sealskin Badrumsmatta Doux 50 x 80 cm aqua 294425430
Badkar vinkel bubbelpool för 2 personer ny 140 x 140 cm kromatoterapi

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Lär dig Litauen. Litauisk- Engelsk, Engelsl-Litauisk ordbok 50 000 ord

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Svenskt Slanglexikon slang-riksvenska-slang

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Tapetrulle Storeys England vintage 70/80-tal tapet tapeter8 st. Tapetrullar Fiona Home 520937vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
SCHWEIZ BLAD 2 - ORÖRD SIDA FRÅN EN FIN SAMLING - HÖGT VÄRDE
2D Grind (enkel) grön 106 x 170 cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Insektsnät med gångjärn för dörrar Brun 120 x 240 cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Teak Plywood A/B sida - 9x1250x2500 mm
Brev. Sovjet
4 Väggkrokar krokar Stilren Design Rostfritt Stål 45 x 180mm

På tisdagen godkände ministerrådetThuresson Fastening AB, Verktyg, Strl: M 4 16-26 MMIS 3360 är en IR-rörelsevakt för takmontage, NY i kartongGranlunds Ursvarvningsverktyg den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Tigersågsblad
Brush cutter edge mower Powertech, PT-550, Röd, 2017

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenTräbord flatborr Irwin 8 borr i låda anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Bölgelinietypen 100 år, 2005,Danmark