Gilles Kepel: Saint-Denis. Berättelsen om en Parisförort.


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Idrottsboken 2015

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Tintin i Kongo, 1:a UPPLAGAN
Årets Fotboll Strömbergs 1990

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenJULKLAPP!! Ny bok! Det ljuva fotbollslivet - Jennifer Wegerup Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Kvarn Kvarnar Kraftverk Vattenkraft Gislaved Smålandsstenar
SGF Rubber Handbook Gummiteknisk Handbok Gummi 1990

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Buster nr 9 1968

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Birkastaden, Röda Bergen, Rörstrand 1973

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Digitalteknik 1 - Carlson & Johansson (Svårfunnen)SE 47 1948 Kallsebo Misterhult Rindö-färjan Dalsjöfors Arne Tiselius biokemivhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
VI BLEV SOM DOM ANDRA Miljöpartiets väg till makten Maggie Strömberg 2016
TAIWAN TREVLIG BREV TILL SVERIGE ADRESS ÄNDRING .1959

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Idun 1940-51 Elsa Sjöberg Och Tid Beskow Djurgården

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Damernas Värld 1985-12 Efva Attling Stort Bildreportage
Left Brain, Right Brain.
Allers 1943-50 Hedy Lamarr..Eiffeltornet..Annons Äktenskap

På tisdagen godkände ministerrådetS-D 1943-30 Danmark Kronprins Familjen..Inge-Gerd NorlinHusmodern 1960-38 Keramik Signe Persson Melin..HammarskjöldNorge FDC den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
FRANCE. Cover to Constantinopel. GODAVERY 16 Sept 65.
Schweiz 2002 o

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenOS 1912 reklammärke bundet på vykort fransk text. OVANLIGT. anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Genes and the Biology of Cancer.