Latex Engångshandske Storlek (handskar): 10, XL EN 455 L+D 14699 100 st


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Hörselkåpor 32 dB 3M Peltor X4P3E 1 st

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Clarino-konstläder Monteringshandskar Storlek (handskar): 11, XXL EN 388 CAT II FerdyF. SECURITY 1905 1 par
The Art of Eating 9789186603182

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenHörselkåpor 27 dB 3M Peltor Kid H510AK-613-RD 949 1 st Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Fat/skärbräda Ananas
Ehmann 4600x0300 Dimmer infälld Passar: Lågenergilampa, LED-lampa, Halogenlampa, Glödlampa

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Koppel/ handukshållare - 3 kroks Border Collie

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Säkerhetsstövlar Albatros 43 S3 Svart, Gul

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Food Pharmacy : kokboken 9789174246827inprojal elektrosysteme 9016-004.81 2x USB-laddningskontakt USB-uttag IP20 Svartvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster - Paris Eiffeltornet no.3 30x40cm
Sovorm Sleepy - Grå

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Tyngdpunktsmätare SIG Pro Balancer SIGSH900 1 st

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Fartreglage för RC-fartyg borstlös Reely Belastningskapacitet (max.): 170 A
Säkerhetsstövlar Albatros 42 S3 Svart, Gul
E-flite UMX Whipit DLG RC Segelflygplan BNF 620 mm

På tisdagen godkände ministerrådetMulticopter-Transportväska Reely Passar till: DJI Mavic Pro Combo, DJI Mavic Pro Platinum ComboReely FPV Wing Cloud Raptor RC Inomhus-, mikroflygplan Byggsats 1000 mmPoster - Bokstaven A 21x30cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Reservdel Reely RE-4986411 Kaross Dune Fighter 2.0
RC Motorflygplan Jamara Space Walker 1200 mm Byggsats

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenImmersion RC Effektmätare Rapid Fire v2 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

ESD Säkerhetslågskor Albatros Freestyle Blå ESD 44 S1P Blå