Connoisseur nr 1 2017


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
** SY KLÄDER TILL BABN ** SUSANNE WEHLITZ **

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
S-D 1938-25 Kung Gustaf V 160st Bilder 25 Sidor
ÅRETS SKÖRD I FRYS OCH SKAFFERI Kerstin Englund Barbro Törnbom 1992

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenCafé Bohuslän och Alingsås - Recept och en guide till 52 caféer Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Beer, Brewing & Bastards - Herman Hednings brutalkompletta seriebibel om öl
Kokonstens Italien - Italiensk matlagn recept o reflektioner

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Folket i Bild, 40 nr från åren 1960-1962

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Chef med känsla och förnuft : om professionalism och etik i ledarskapet (bok)

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Sophie Braimbridge - Äkta Italienskt enkelt och gottbok HUND Symtom och botemedelvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Production and operations management.
Dalarna som svenskt ideal, Gustaf Näsström

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Kring en åkrök. RONNEBY - stad och bygd.

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Dressyrskola - Anders Lindgren
Husmodern 1981-51 ABBA Agnetha Frida..Bröderna Cartwright
10 år På Stan. En jubileumsbok från Dagens Nyheter.

På tisdagen godkände ministerrådetRecept Bok Med Frukter Kallad Tutti Frutti En verkligt Spännande och RoligJAN HEDHS SOMMARFRESTELSER Jan Hedh 2013Tobbe Larsson Ursula Wilby Lydnadsträning för hästen Del 3 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Yogamat 9789187785641
Anticancer : ett nytt sätt att leva

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenbok Ät rätt - Bränn fett HÄLSA anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

The Andy Book / Bruce Weber / 1987