JORDENS TÄPPOR KÖKSTRÄDGÅRDAR I HELA VÄRLDEN Lena Israelsson 2002


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Fint illustrerad Familjebibel

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Konsten att Odla i Staden + Köksträdgården - Planering, Odling, Recept
Livet din spegel 9789185132782

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenINSTRUKTIONSBOK VW 1500S Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Handbok för Chevrolet personvagn 1946
BESKÄRNINGSBOKEN Gustaf Alm mfl 1983

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Bonniers stora bok om TRÄDGÅRD

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Monitor och Drabbningen på Hampton Roads

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Jean-Paul Sartre - Varat och Intet i urval, häftad på svenskaNATUR I ÖSTRA SMÅLAND Länsstyrelsen i Kalmar län 1997vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
1,4 kg Kronprinsessan Victoria Prins Daniel
Legende BMW 02

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Allt om bilen

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. BMW 316 och 320 1975-1977 (Eng)
Kungligt, London News, minnesnummer för Kung George VI, 1952, massor av bilder
Numerical Accessory Parts List Cherolet 1946-1978

På tisdagen godkände ministerrådetMERCEDES PERSONBILAR ALLA MODELLER 1978 TABELLBOK.New Sweden Delaware Limited Edition canvastavla storlek cirka 20 cm x 30 cmGammal Jultidning, Ungdomens Julrosor, Jenny Nyström, 1919, Jul den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Tidningen SE Inbunden bok år 1959 2 (av 2) bla Nr 51 Marilyn Monroe
Tidskriften Ottobre Design 6/2017

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenKODAK SVART - VITA PAPPER EN DATABOK FÖR KVALITETSFÖRSTORING. anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

EN LIJTEN BOOK SOM KALLAS BONDE-PRACTICA ELLER VÄDHER-BOOK 1976