Edelrid Performance Static Rope 11,0mm 50m snow


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Eagle Creek Cargo Hauler Duffel 120l blå/asphalt (2019)

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Grivel A&D Ascender Descender Right
Exped Fold Drybag S

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenOMM TrailFire Vest Blå/Grå (2019) Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Suunto Spartan Sport Wrist HR GPS Mulitsport Watch Baro Amber (2019)
HF Compact Classic Throwbag 20 m/8 mm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Edelrid Cable Kit 5.0 Via Ferrata Set oasis

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Camp Tri Cam 1.5

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Head Silicone Moulded Cap Light Blå (2019)Prana Nomad Travel Mat Mood Indigovhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Metolius Campus Rungs Large
Rea! Långärmad tröja. Dam. Parti om 10 st för 199 kr

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Klänning, Strl: XXL, Blå

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Ärmlös figursydd röd klänning från KUS, dragkedja fram, linne, stl 40
Petzl Cirro Crashpad
Warehouse Tröja Tunika Storlek 32 Svart Akryl beige

På tisdagen godkände ministerrådetUnderbar TUNIKA Top i spets BudRose NY med etikett stl MOdd Molly, Tröja, Strl: S, 192, Vit/Blå, BomullVintage Kortärmad tunika Storlek 44 Beige Akryl den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Gudrun Sjödén, Tröja, Strl: XXL, Orange
Svart klänning hålbroderier H&M stl 46 NYTT!!!

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenOasis size S Sweater / Tunic stripes vit viscose navy blå anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Petzl Alto Crashpad