Tillitens väg : konsten att lita på livet 9789198350104


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Sciabola Sabreringssabel

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Paverplast, 100g
Sporthandduk / Resehandduk - Lättvikt i bambufiber

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBaseus In-ear Blåtooth Hörlur Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Supervarm vinterkeps med öronlappar.
Graninge Känga 611 Dam

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
DJ badanka

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
PepaPig Klistermärken i 3D - 4 st Ark (ca 48 st)

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Italienska stövlar från Sergio TodziWaist Trainer Sportvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Klassisk Gitarr / Violin / Ukulele - Gitarrstämmare / Tuner
Flexibelt knäskydd för stöd och support

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Skyddskänga - Arbetssko

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Träningsleggings för män
3 set stålsträngar, strängar till akustisk gitarr
Axelskydd

På tisdagen godkände ministerrådetTysk flaggaBex Brännbollset FamiljBoruit Led pannlampa Cree 1x XM-L T6 3000 Lumen Superpris !! den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
TUBBS M's Flex VRT 24 Snowshoes
Exped Mini Pump

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenEasy Camp Dayhaven Tent anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Stämskruvar, Les Paul modell