Brödkniv 335 mm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Segelbåt, 51x43x10 cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Träram i vit, innermått 90x60 cm
Ängel, oljemålning på duk, 50x60 cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredaren724 Bord med extra skiva topp i ek faner. Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Fototapet - Cherry Blosssom
Matgaffel

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Träram i svart, innermått 90x60 cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Believe in yourself, 30x70 cm, väggdekor

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Tvättställsblandare / blandare med enhandsblandare120 Madrass överdrag 105 cm 290:-vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster - A smile is the prettiest no.11 40x50cm
Abstrakt, handmålad oljemålning 130x80 cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
VITAMINPAKET - LÄTTODLAT FRÅN ENKLA BLOMMOR

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. JO!E Rivjärn, 3 i ett
Poster - I love My Pets 40x50cm
Sagaform Ekorre serveringsfat

På tisdagen godkände ministerrådetPoster kinesisk kvinna vid gammal dragkärra, 50x70 cm4 solsängar 5-stegs blåBrodersax rfr.90 mm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Arbetsbänk hopfällbar av stål och trä
Ängel på hjärtformad sten i presentpåse, Faith

I den kommande vårbudgeten ökar regeringen6 gardiner med öglor creme anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

2st Vinglas 30,4 cl Festival, Spiegelau