Poster - Buffel no.1 40x50cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Lyra Groove Slim Graphite blyertspennor - HB - 2,8 mm - 12 st

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Ljusstake Stjärna
Poster - Sjöstjärna strand 30x40cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenHammarplast Cultivate fat 16 cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt En sexig kvinna, oljemålning på duk, 50x60 cm
724 Bord med extra skiva topp i ek faner.

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster - Städer No.8 A3 30x40cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster - Städer No.3 40x50cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Japansk kvinna, oljemålning på duk, 50x60 cmTala Performance 0,5 kg Brödformvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Snapsglas, tulpan 24 st
Distress Marker Penna - Barn Door

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster Ella Fitzgerald, 50x50

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. 983 Bar bord vit i plåt med alm top 1290:-
Matservis VM06 - 12 delar
Distress Marker Penna - Stormy Sky

På tisdagen godkände ministerrådetPoster Lighthouse Palmer park Detroit, 50x70 cmPoster kvinnomun, 50x70 cmVärmepanel infraröd 450W med termostat variant 1 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Tavla i trä med öppnare och text
SENCOR Brödrost för 2 skivor Vit

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPralinform silikon grön jordgubbar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

BELLUX 4-spot