Poster Freedom A4


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Gyllene stjärna 75cm inne och ute 72LED

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster - Flamingo Natur no.1 40x50cm
Poster - Sjöstjärna strand svartvit A3 30x40cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenVita blommor, oljemålning 195x90 cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Abstrakt, 50x60 handmålad oljemålning
Poster närbild fiol, 50x70 cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster Stor fjäril A4

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster - Städer No.4 A4 21x30cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar 958,630 Vita stolar med fanerade ek sitsar/ 580:- stTala Performance Bakform med lös botten 20 cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Life is like a camera Stort Väggord
Bakning - Bakform Sked

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster Dizzi Gillespie, 50x70 cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. WMF Nuova serveringsset 4 delar blank stål
LED party ljusslinga 10 färgade höljen 50 LED
Kudde med fiberfyllning Marinblå/Vit

På tisdagen godkände ministerrådetKnappkameraPoster kvinna med mask, 50x50 cmMatsalsstol med ergonomisk design creme den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Väggtext prinsessa i aluminium
Insektsnät för fönster 80 x 100 cm brun

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSpegel i grön, yttermått 56x106 cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Matservis VM04 - 16 delar