Poster - Städer No.21 40x50cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
2st Vinglas 30,4 cl Festival, Spiegelau

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Regndusch Komplett set
Ritzenhoffs Snapsglas Keller 2007

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster - Palmblad mix no.3 A4 21x30cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Basilika välfylld 500 frön - Eko certifierat - Enkla Blommor
Mauviel Cook Style kastrull med pip mini stål - 5 cl

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Dalmatiner hund i svartvit

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
EKOLOGISK DUK - EKO CERT. BOMULL - BLOMMA - 90 cm x 90 cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Blomster till vägg Väggdekor BlommorEn tupp, oljemålning på duk, 50x60 cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster Zebra A4
961,963 Vita stolar med vita trä sitsar/ 545:- st

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Stor kärlek, oljemålning på duk, 50x60 cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. 4 bäddset blank satin 200x150 cm 6-delars brun
Karta över Olofström, Blekinge
Poster nerisad fyr, 50x70 cm

På tisdagen godkände ministerrådetTala Retro Spritsspruta med 6 tyllar, 1950Distress Marker Penna - Old PaperVarger, oljemålning på duk, 50x60 cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Robust verkstadshylla i stålplåt 250 kg
6 vintage dekor liljor

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPrepara Chef's Penslings set anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Starwars Badhandduk Poncho, svart/röd