SALAD BOWL IDEAL FOR SALAD OR FRUIT STYLISH PRACTICAL


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster - Zebra Hjärta Svartvit 21x30cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Fiskars Vattenslang Q4 20m Ø13mm(1/2")
5 Section Glass Serving Dish Bowl Round

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenTrofé MOSAIK Häst Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster - I love you Rainbow No.2 30x40cm
Poster - I love Ariana Grande Sosa 30x40cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Dammsugarpåsar Volta Natura U 1000 S

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Kärcher Microfiberdukar Sats/Kök (28631720)

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Du är det finaste jag har 30x40cmPoster - Ananas Topical Nnightmare 30x40cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Brüder Mannesmann Sats med skruvmejselbits 32 delar 29705
968 999 Matgrupp bord med häng klaff + 2 stolar i tyg/ 2590:-

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Valueline 2-vägs schuko-till-euro-adapter svart

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. HQ Dammsugarpåse Electrolux Lux Royal (W7-50567/HQN)
Prydnadsfigur ståtlig Tupp
Kärcher Universal Rengöringsmed. RM536

På tisdagen godkände ministerrådetPoster - Kanin no.3 40x50cmPoster - LOVE Marbre stil Med hjärta 21x30cmbasicXL Dammsugarpåse Philips Amsterdam (BXL-51858/P) den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Poster & - Och Guld 40x50cm
Poster - Ananas Rainbow No.5 30x40cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenFrozen adventsstjärna på fot 85cm vit anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Hängare med 3 krokar