VILLEROY AND BOCH SOUP BOWL SMALL


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster - Woman illusion Girlpower Royal init No.3 40x50cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Fototapet
Poster - Zebra Twins Svartvit 40x50cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLogiLink Nätverksuttag 2xRJ45 CAT6 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster - Kanin Always cute 30x40cm
Poster - LOVE Rainbow No.1 40x50cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
800 stk.100x165 mm (A1) BRUN BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Dammsugarpåsar Wilfa 1100 Lux

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - I love to be gay 30x40cmPoster - Blommor kollage 30x40cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Profoon Trådlös larmknapp
Poster - Vilda djur no.2 barn 30x40cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
basicXL Dammsugarpåse Samsung VP77 (BXL-51654)

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Deltaco vägguttag, utanpåliggande UTP, 2xRJ45, vinklad, Cat5e (V
Decorative Standing Metal Reindeer
ISOTRONIC Mård bortstötare bärbar (78302)

På tisdagen godkände ministerrådetBrennenstuhl Secure-Tec 19.500A, 8xCEE 7/4, petskydd, Master/slaPoster - LOVE Lila 30x40cmValueline 2-vägs schuko-till-euro-adapter vit den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
ISOTRONIC Mård bortstötare inomhus (90151)
basicXL Dammsugarpåse Hoover H58 (BXL-51028/P)

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenS Jar-Bundle Up anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

The kitchen is the heart, 45x60 cm