Poster - Fashion Body no.4 30x40cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
1.5 Litre High Gloss Vacuum Jug

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Fototapet City Skyline Empire State New York
Poster - I love Justin Bieber Sosa No.4 30x40cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster - Do more of what makes you happy No.10 21x30cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Salladsskål i glas
Poster - Zebra Hjärta Svartvit 40x50cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Dammsugarpåsar Siemens VS 69...Serien

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Dammsugarpåsar Siemens VS 59E20

Försäkringskassan: Regeringen underskattar 5 Section Glass Serving Dish Bowl RoundPoster - Kanin Be Yourself 21x30cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Dammsugarpåsar Bosch Excellence 1300
Poster - Woman illusion Girlpower Royal init No.3 21x30cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster - I love to be gay 30x40cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster - Ananas Topical Water 30x40cm
BULLERBYN Matstol Light Grå
Poster - Blåval barn 30x40cm

På tisdagen godkände ministerrådetValueline 2-vägs schuko-till-euro-adapter svartPoster - Body 30x40cmKönig IP-P2P-kamera med fjärrövervakning och 360 (SAS-IPCAM111W) den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Poster - LOVE Marbre stil 40x50cm
HQ LED-list med lätt installation, RGB, inom-/utomhus, 30 lysdio

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSprotek STK-9612, skruvmejselkit, 7 delar, 1000V, röd/gul anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Ranex Tak/Vägglampa E27 IP44 (5000.314)