Poster - Fashion Body no.5 21x30cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Glass Vase Household Lounge Dining Diam.13cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster - Fashion Body no.2 30x40cm
Poster - Do more of what makes you happy No.17 30x40cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster - I love Justin Bieber Sosa No.2 40x50cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Flaska i glas
Round Board Rustica Wood 25-30cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Dammsugarpåsar Siemens VS 71 Serien

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Fototapet Window Forest Lake Water Nature

Försäkringskassan: Regeringen underskattar König IP-P2P-kamera för inomhusbruk, fjärrövervakning, 360 (SAS-Poster - Kanin Be Yourself 30x40cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Dammsugarpåsar Bosch Formula Hygienixx S67
Poster - Woman illusion Girlpower Royal init No.3 30x40cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster - I love you No. 2 21x30cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster - Ananas Topical Water 40x50cm
MOVEMENT Matstol Grå
Poster - Sjöstjärna barn 21x30cm

På tisdagen godkände ministerrådetNexa, trådlös strömställare för fast installation, max 1000W, PåPoster - Wine delux 21x30cmRetro Cupcake Mug and Coaster den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Poster - I love Royal init music Sosa No.1 30x40cm
Poster - Heart wine 30x40cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster - Ananas Guld Grön Tropical 2 40x50cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Ranex by Smartwares LED-strålkastare 20W