handmålad tavla med instrument som motiv


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
40x50cm, röd ros, oljemålning på duk

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Fight for life - Poster
Poster - Lips delux 40x50cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster - I love Justin Bieber Sosa No.3 40x50cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster - Do more of what makes you happy No.5 30x40cm
9Pc Mini Vit Ceramic Round Bowls

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Dammsugarpåsar Siemens VSZ 40000- VSZ 49990

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Dammsugarpåsar Siemens XS Dino

Försäkringskassan: Regeringen underskattar HQ Halogenlampa i bollform E14 42 W 630 lm 2 800 K (P45E1442W)Trofé MOSAIK Antilopvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Dammsugarpåsar Siemens VS 57B00
Champion Dammpåsar Obh Nordica 5ST

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster - Du är mitt allt 21x30cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster - Ananas Topical Diamond 30x40cm
Drömfångare. Vargsång
Poster - Vilda djur no.2 barn 30x40cm

På tisdagen godkände ministerrådetAthlet Magnetisk bitshållare (1430 07N)Poster - Papegoja paris 40x50cmKärcher Universal Rengöringsmed. RM536 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Champion Dammpåsar Miele 5st 2st filte
Poster - Buffel - Svart vit 30x40cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster - Ananas Guld Grön Tropical 2 21x30cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Villeroy And Boch Boston Colouröd Bowl