Dammsugarpåsar Elektro Helios ES 1650


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Metal Buddha Head Figurine Ornament Gift Idea

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Dammsugarpåsar AEG TC 100 till 199
Champion Dammpåsar Aeg 5st 1st filter

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredaren40X33CM GREY RUSTIC APPLE ORNAMENT DECORATION SCULPTURE Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Dammsugarpåsar Siemens Super 711
Dammsugarpåsar Rowenta Presty

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Karta över Surahammar, Västmanland

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Villeroy & Boch Vivo Voice 12pc Dinner Set Vit Porcelain

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Fototapet Golden Gate Bridge - en kvalitetstapet till absolut bä800 stk.100x165 mm (A1) VIT BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERTvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Dammsugarpåsar Siemens VS 911
Poster - Fashion Body no.2 21x30cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Dammsugarpåsar Siemens VSZ4GXTRM6

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. 5 Delad Canvastavla New York 160*80cm
Stående skylt "Kärlek förde oss samman"
SALAD BOWL IDEAL FOR SALAD OR FRUIT

På tisdagen godkände ministerrådetPremier Housewares Rooster Ceramic Ornament W22 x D8 x H19 cmBEACH TABLE CHAIR UMBRELLA THEME CONDIMENT SET24V Indian Blå LED Dashboard Decorative Lighting den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Poster - Do more of what makes you happy No.19 21x30cm
Original Merilasi design glastavla x 2

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster - Zebra Twins Svartvit 30x40cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Fototapet Manhattan Skyline - en non-woven bildtapet till bästa