Poster - Bönor Kaffe 40x50cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Edouard Manet Olympia,Edouard_Manet,60x40cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster - Elefant Elegant mönstrad svart 40x50cm
Philopeoemen General of the Achaeans,Peter Paul Rubens

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPrylhylla - hus - Plywood - H: 45 cm - B: 35 cm - 1 st Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Dammsugarpåsar Nilfisk GS 80
The Lamentation of Christ,Jaime Huguet,80x40cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
17cm LED Light Skull Decorative Figurine

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
20cm LED Light Skull Decorative Figurine

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster Traffic by night 50x70Mobil LED Strålkastare 10 W 1000 lmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster - New York Of Gold 21x30cm
Poster - Världskarta No.6 40x50cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster - Lejon kungen No.6 40x50cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Christ Chasing the Moneylenders,Giovanni Benedetto Castiglione
Poster - Världskarta No.34 30x40cm
Dammsugarpåsar Nilfisk CV 792 Villa

På tisdagen godkände ministerrådetDammsugarpåsar AEG Compact ElectronicDammsugarpåsar Electrolux Z 320Dammsugarpåsar Electrolux Ingenio Z 2560 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Dammsugarpåsar Miele Naturell
Nonwoven Fototapet Creepy-Crawly - en kvalitetstapet till markna

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDammsugarpåsar AEG Vampyr E 150 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Sopmaskin 20 l