Universal wc toalettarmbågeavfallskoppling 90 / 110mm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Väggventilationsgrillskydd med nät och slutare 150x150mm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
vidaXL Hönät rund 0,75x0,5 m PP 2 st
vidaXL Eurofence 10x1 m 100x100 mm stål grå

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenGrundig RGB LED Stämningsbelysning Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Mother Roulin wtih Her Baby,Vincent Van Gogh,50x40cm
Marguerite Gachet in the Garden,Vincent Van Gogh,55x46cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Olive Trees against a Slope of a Hill,Vincent Van Gogh,33.5x40cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Flexibelt utloppsrör utflöde tvättmaskin diskmaskin 120 / 400cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar The Baby Marcelle Roulin,Vincent Van Gogh,60x40cmLe Moulin de Blute-Fin,Vincent Van Gogh,46.5x38cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
3/4 "bsp kvinnlig till npt manuell tråd adapter uk tråd till USA
Cypresses and Two Women,Vincent Van Gogh,43.5x27cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster - Världskarta No.31 30x40cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster - Världskarta No.20 21x30cm
Flexibelt vattenslangrör kvinnlig 3/4 "x 3/4" 90cm
Assiett - Hortensia PInk

På tisdagen godkände ministerrådetFototapet / Foto Tapet The Wall - väggdekor som gör skillnad!Philips LED E27 Klot 40W Frost 4stPoster - Elefant Elegant mönstrad 21x30cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Italian Woman,Vincent Van Gogh,81x60cm
Poster - Svarta stenar no.3 21x30cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringen74cm Garden Hose Pipe Water Jet 2 Flow Control anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Poplars at Giverny,Claude Monet,50x40cm