Skrivbok Söta djur Fjäril


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Hjärtan - stl. 7,5x7,5 cm - 12 st

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Philips Vägglampa myBathroom Hotstone 2x2,5 W krom 340491116
Poster - Regnbåge No.2 30x40cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenGelly Roll Penna - Stardust Marine Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt EGLO Utomhusvägglampa Laterna 4 Up svart 60 W 22468
Summer(The Gypsy Girl),Pierre Renoir,85x59cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Helmingham Dell,John Constable,50x40cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Fiskars Swivel Knife Blade till 4147 - 3 st

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Undergrowth with Ivy,Vincent Van Gogh,49x64cmDammsugarpåsar Kärcher 2731 ptvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Artline 519 Vitboard Svart - 2,0-5,0 mm
Lagerträd 140cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
3/8 "kvinnlig x kvinnlig vattentangent kuleventil

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Salt- och pepparset på fat - Jultomtar
Hersilia Separating Romulus from Tatius,GUERCINO,50x50cm
Kula ventil med stålhandtag dn15 1/2 "bsp kvinnlig x manlig tråd

På tisdagen godkände ministerrådetLED Utomhus Vägglampa 7 W 630 lm MörkgråttFemale Semi-Nude,Pierre Renoir,65.5x53.5cmA Seascape,Shipping by Moonlight,Claude Monet,59.5x72.5cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Rosenskära Daydream 100 st frön
Two Peasant Women Digging in Field with Snow,Vincent Van Gogh,50

I den kommande vårbudgeten ökar regeringen2 "mässingsventilhuvud ersättning för vatten och uppvärmning anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Diana the Huntress,School of Fontainebleau, 60x40cm