Leda and the Swan,Correggio,50x40cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Venus in a Landscape,Lucas Cranach,38x25cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
50 st m4 hexagon full nut zinkpläterad
Liberty Leading the People,Eugene Delacroix,50x40cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredaren3 blomkrukor i konstrotting, variant 2 antikbrun Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Skrivbok Brescia
Zavio AD-M01, utomhuschassi för D4211/D4320/D4520, IP66, vit

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
150 st m4 hexagon full nut zinkpläterad

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Schmadribach,Joseph Anton Koch,50x40cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Armbåge koppar löddjurs x kvinnlig 22mm diameter 45deg vinkelRak rörmontering muff kopparlödd 18x15mm vatteninstallationvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Telescopic Tree Pruner Branch Cutter Extendable Saw
Young Man Beside the Sea A study,Hippolyte Flandrin,50x40cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Träram med glas - stl. 22x25 cm - Kejsarträd

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Avloppsinstallationstoppanslutningsfog 50 / 32mm 45deg
200x300mm abs plastinspektionsinspektion dörrpanel äldre färg
Pussel - Plywood - stl. 15x15 cm - 8 st

På tisdagen godkände ministerrådetThe Adoration of the Shepherds,Jusepe de Ribera,50x40cmTräram med glas - stl. 10,5x15,6 cm - KejsarträdThe Lictors Bring to Brutus the Bodies of His Sons,Davi Jacques- den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
kaelksnymf,Anders Zorn,60x40cm
Areca Palm - 170cm & 230cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenWheat Fields at Auvers under Clouded Sky,Vincent Van Gogh,50x40c anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

200x200mm abs plaståtkomst inspektion dörrpanel tall färg