vidaXL Påslakanset 2 delar 140x220/60x70 cm lilarutigt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster - Blommor kollage 70x100cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
vidaXL 4 Kuddöverdrag i bomull röda 40 x 40 cm
Poster - This kitchen is for dancing No.4 70x100cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenvidaXL Manuellt styrd falsmaskin för metallplåt 760 mm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt vidaXL Påslakanset 3 delar 200x200/80x80 cm khakirutigt
Self-Portrait with a Pug,William Hogarth,50x40cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
vidaXL Påslakanset 2 delar 135x200/80x80 cm svart

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
vidaXL Rullgardin randig vit 70 x 120 cm transparent

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Skrivbok Näsby ParkTrädgårdsskåp med platt takvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
vidaXL Verktygsvagn 100 kg
Powerhand Arbetslampa laddbar micro-USB Li-ion svart SIN-100.102

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster - Hundvalp No.1 30x40cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. vidaXL Tidningsställ i trä vit
vidaXL Dubbelsidigt vadderat överkast röd och grå 220x240 cm
vidaXL Grenrör mätarset för AC-enhet 4-vägs med förvaringsväska

På tisdagen godkände ministerrådetPoster - Butcher Shop Gris 70x100cm1/2 "hankruv x 20mm rörkompressionsfogkopplingarAsien målning på ris papper, 196x40 cm poem den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
The Marriage at Cana,Paolo Veronese,60x40cm
Poster - But first coffee No.34 50x70cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster - Fluorit 40x50cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

vidaXL Airbrush med kompressor 3 färgsprutor och tillbehör