William Warham,archeveque de Canterbury en,Hans Holbein,50x40cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Tristar Elektrisk underfilt BW-4751 150x70 cm 60 W vit

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Venus et l'Amour,Lambert Sustris,60x40cm
Birth of Venus,Adolphe William Bouguereau,60x40cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenChristian Charity,Guido Reni,60x50cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Portrait of Elizabeth Winthrop,John Singer Sargent,50x40cm
St.Anne Metterza,MASACCIO,60x40cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
7x9,5 cm eller 1 7/8 x 3 7/8 tum, fotoram i guld

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
vidaXL Rep i kokosfibrer 10mm 500m

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Les aveugles de jericho,Nicolas Poussin,60x40cmCavallini Papers & Co. 2019 US National Parks Wall Calendar, ...vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
SS.Vincent,james,and Eustace,Andrea del Castagno,50x50cm
Portrait of the Painter,Elisabeth-Louise Vigee-Lebrun,50x40cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Paper Snowflake Fan Decorations x 2 Large Vit Christmas Dec...

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. The Confession of Love,Jean Honore Fragonard,60x40cm
Self-Portrait,Nicolas Poussin,50x40cm
Deko-kula - dia. 15,6 cm - Transparent

På tisdagen godkände ministerrådetStill-life,Francisco de Zurbaran,80x40cmGarland of Flowers,with the Virgin and,Daniel Seghers,60x40cm200 stk.120x215 mm (B2) VIT BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Self-Portrait,Marques Francisco Domingo,50x40cm
Ubbink Tejp dubbelsidig för trädgårdsdammar 7,5x600cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenThe Model Aline Masson,Raimundo de Madrazo y Garreta,50x40cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

vidaXL Förvaringslådor 4 st non-woven tyg 32x32x32 cm svart