Nonwoven Fototapet Höstallee - en kvalitetstapet till marknads b


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Med ram The Purification of the temple,El Greco,61x51cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Kylskåpsmagnet retro, ”HARLEY-DAVIDSON Genuine”
Good Morning Bäddset 5713-P Sailor 200x200/220 cm sandfärgat

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSimultaneous Windows,Robert Delaunay,50x40cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt ADDIS 6 Arm Ironing Tidy and Airer Indoor Hanger Stand
King philip iv of spain,Diego Velazquez,50x40cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Julträd LED 45cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Unknow work,Anders Zorn,50x40cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Madison Stolsdyna för trädgården Panama 46x46 cm lime TOSCO063In the Cookhouse,Anders Zorn,50x40cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
The Skater,Gilbert Stuart,60x40cm
Sängbord Hugo vit med fiberbetong top

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Rosenskära Daydream 10 st frön

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Spegel med spröjs - mässing
Emma Zorn reading,Anders Zorn,60.6x40.2cm
Vintage KARTA Köpenhamn 1909 100x100 cm

På tisdagen godkände ministerrådetÄngel med samlade händer 22 cmSpellåda - 2 kortlekar & 5 TärningarPoster - Earth No.2 40x50cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
ABSTRAKT oljemålning, 90x120 cm handmålad 003318080875660
Med ram The Lamentation over the Dead,Pietro Perugino,61x51cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenGood Morning Bäddset 5808-A Beerglass 200x200/220 cm vit anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

In the Dining Room,Berthe Morisot,50x40cm