Kartnål, L: 17 mm, dia. 6 mm, svart, 100st.


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Ramar, stl. 10x15 cm, innermått: 5+5,5x3,4 cm, plywood, 20st.

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Tvättkorg douple beige
Häftklamrar, H: 4 mm, nr. 13 , matta, 2500st.

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDubbelramar, A4, stl. 22,1x30,8 cm, djup 4,5 cm, furu, 1st., inv Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Lever Punch, stl. M , dia. 25 mm, Stjärna, 1st.
Ljus Mood fyrkantigt "Flirty mood"

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
vidaXL Förvaringslådor 10 st non-woven tyg 32x32x32 cm svart

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
vidaXL Fågelnät 2 st 8x14 m PE

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Limpistoler med lim, mini, 1setBatterier, AA, 10st.vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Lagerhylla 5 hyllplan 265 kg
Ramar, stl. 10x10+9x11 cm, innermått: 5x5+3,8x5,6 cm, Kejsarträd

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Kylskåpsmagneter retro, ”HARLEY-DAVIDSON WILD AT HEART”

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Kakfat i två våningar
110mm wc toalettavloppspanna jordrörskontakt med 50mm sidoinlopp
2 TV-filt med ärmar 180 x 150 cm beige

På tisdagen godkände ministerrådetBalkongsolfjäder antracitAffisch/Poster insektIsform Döskallar / Bakform - Silikon den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
vidaXL Gardiner 2 st skira randvävda 140x225 cm grå
Bruden,Anders Zorn,60x40cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPopcorn Bägare - Vikbar - Gör Popcorn Direkt i Micron anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Wellington Boot Bag Welly Mud Clean Waterproof