Stainless Steel Blade Coffee Beans Spices Grinder Electric 150w


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Bordsduk Magi

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
vidaXL Eurofence paket 20x1 m stål grön
Pappersassietter Party Zone

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBordsduk Batman Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Hand Painted Steel Large Pheasant Garden Ornament Decoration
Champagneglas av Plast Mörkblå

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Ljusslinga 11,5m Solcellsladdning

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Bordsduk Kamouflage

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Barhandduk ForestServetter, lime, stl. 40x40 cm, 60 g, 20st.vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Pizza Gigantisk Strandhandduk
Ice Orb Drinkdispenser

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Champagneglas Together Forever

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Agora - Ljuslykta - Dödskalle
Set Of 4 Furniture Risers for Chair, Bed, Furniture
Handsåg, L: 35 cm, Mini, 1st.

På tisdagen godkände ministerrådetTrådrullar, H: 50 mm, dia. 30+48 mm, 10st., hålstl. 10 mmAvlång ask, stl. 20x6x6 cm, inv. mått 18,5x4,5x3,7 cm, KejsarträUniversalsax - 21 cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
vidaXL Gardiner 2 st broderade skira 140x175 cm vit
Kylskåpsmagnet ”HARLEY-DAVIDSON GARAGE”

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenvidaXL Påslakanset 3 delar 200x220/60x70 cm grenar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Spaghetti Jar