Melitta Kaffebryggare Look IV Timer Sv


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
vidaXL Bäddset 2 delar blommor 140x200/60x70 cm marinblå

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Spritsset
Bosch Råsaftcentrifug Vit "Bra Köp"

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDELTACO grenuttag med strömbrytare, 8xCEE 7/4 uttag, 2xUSB-A,1.5 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Philips Hue Go Color Bärbar bordslampa
Bordsduk Riddare

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Dekorationskit Rosa Polka Dot

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
DELTACO Grenuttag 15xCEE 7/4,1xCEE 7/7,petskyddad,0,808m 1U,2m,s

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Partypinne USAvidaXL Dra-på-lakan för barnsäng 4 st 70x140 cm bomullsjersey navhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
vidaXL Bäddset 2 delar blommor 140x200/60x70 cm beige
Dekorationskit Gul Metallic

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
More Beauty Pinnkam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Badanka Djävul
Bosch Ångstrykjärn TDA2320
Bordsduk Hollywood

På tisdagen godkände ministerrådetBordsduk Tygliknande Happy New YearGör-Din-Egen LögndetektorRisägg Svart/Vit/Guld den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Muffinsställ Happy Birthday Blå
Souvenir Sweden Shotglas City

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPapperstallrik Examen anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

NORDIC HOME CULTURE Konvektorelement med fläkt, 2000W, Aluminium