Thermacell Myggskydd MR300 Svart


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster - Elefant Elegant - Svart vit 70x100cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster - Ekerö ram 21x30cm
Kylbox med hjul 47L

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenAnti Spillsäker Kastrull upphällare i silikon Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Väggkalender Design Collection Växter 2019
Pastaslev i rostfritt stål

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
IGENIETTI Hålslev med nät

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Deadpool - Panels

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Intex Poolöverdrag solenergi runt 305 cm 29021Fårskinn, brun färgvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Väggdekor
vidaXL Dekorativ väggmonterad flygplanspropeller av aluminium Si

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster Segelbåtar 50x70 cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Dvärggrönkål Blå Scotch ca 200 st frön (ekologisk)
Hammarplast Structure balkonglåda 50 cm med smide
Capi Fyrkantig odlingslåda Nature Rib 30x30 cm brun PKOFB902

På tisdagen godkände ministerrådetPoster Abstrakt, 50x70 cmPoster Varg, 50x70 cmTomat Totem 6 frö busktomat den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Nature Ogräsduk 0,75x2,5 m 6030225
Capi Vas Nature Rib elegant låg 36x47 cm grå PKGRR782

I den kommande vårbudgeten ökar regeringen2000 förp Stora Vatten kristaller 1,5-1,7 cm vit anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Lyx-trädgårdspaviljong brun