König Trådlöst hopkopplingsbart röklarm (SAS-SA200)


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
OBH Nordica Brödrost Spirit Svart 2697 (51052697)

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Petromax - Dutch Oven underlägg för gjutjärn
Termometer, ute / Inne, JUMBO

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenIsform - 160 iskuber Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt vidaXL Takkrona i vit metall med kristaller
Poster Bror - Farbror A4

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Cafébord i aluminium 6,5 cm fällbar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
No1 Sagaform Shaker i Rosfritt stäl 0,5L

Försäkringskassan: Regeringen underskattar No1 BBM Digital Våg Köksvåg 5 KG/ 1 GMini Soptunna / Papperskorg till Skrivbord eller Bil - Rosavhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Skrivbok Madrid
Tårtverktyg / Verktyg till Tårta för Dekoration

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Tibetansk klangskål

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. HOLM stekpincett stål
200 st dekor hjärtan platta
Sanaliving Förvaringsburk Rund 1 L Anti-Bakteriell

På tisdagen godkände ministerrådetGlöd adventsstjärna E27 svart 46cmDammsugarpåsar Panasonic MC - E 7101C3 Perkolator knob med skruvfäste den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Tejp med dispenser - B: 15 mm - 5 rullar x 15 m
Ritzenhoff Ölglas utvalda motiv köp 4 betala för 3

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenVäggdekor Motorcross Motorcykel anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Förvaringsbox för piller