Honeywell HZ445E Värmefläkt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Habo Dörrhandtag Seattle Svart

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Keramisk värmefläkt, 750 och 1 500 W, Grå
Walltastic Väggdekor Jungle Adventure

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMillet W's Trekker Stretch Shorts ink/pool blå Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Walltastic Väggdekor Paw Patrol
Lundhags M's Authentic II Pants Regular Forest Grön/Dark Forest

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Icebreaker M's Hike Light Crew Trail hthr/Bark/Bonfire

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Beurer Luftrenare LR200 15kvm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Haglöfs W's Amfibious Long Shorts MagnetiteFiona Tapet Nordic Home 442011vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Wilfa HC-2000W
Paintpart Tapet Mormors Tid 4830-2

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Paintpart Tapet Vallila Kompassi 4982-2

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Paintpart Tapet Vallila Kompassi 4985-1
Philips AC4080/10
Paintpart Tapet Lantligt & Modernt 4932-4

På tisdagen godkände ministerrådetPaintpart Tapet Vallila Horisontti 5219-2Paintpart Tapet Rullasta 8 5208-1Dynafit Winter Running Tights Men asphalt 1 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Norrøna /29 Light Beanie Hot Sapphire
Fiona Tapet Home NW 553024

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSalming W's Distance 3 Shoes Sosa Glo/Turquoise anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Beurer Luftrenare LR300 35Kvm